Bön för Nyhemsveckan

Inför årets Nyhemsvecka ber vi särskilt för några olika böneämnen under en vecka.

Var gärna med och be, och fasta om du vill det. Böneämnena som är aktuella hittar du här till höger, klicka på respektive dag för att läsa mer:

Böneblogg:

Böneämne - Tisdag

Wow, ett nytt år! En ny Nyhemsvecka!

Jesus är vårt centrum. Vi ber att dessa dagar ska vara dagar då vi låter Jesus påminna och uppenbara för oss om vem han är. Att hans löften för dig och mig gäller och löftena för detta land gäller, hans älskade Sverige. Vår längtan är att Jesus dessa dagar får utrymme att visa dig ditt hjärtas uppsåt att tankar. En bild som följt mig när jag varit i bön för Nyhemsveckan är bilden av en kostcirkel. Den består av flera tårtbitar, och vi har tagit vissa bitar från de tårtbitar som passar oss individuellt  och uteslutit andra delar och på så sett värderat vissa saker i Gudsrike högre än andra.  Och tagit bort saker som är delar i Gud rike. Gud vill att vi ska se höjden, längden, bredden och djupet av fullheten i honom, alla bitar i hans rike. Inte bara plocka ut de bitarna vi förstår eller kan ta på, eller som vi är bra på. Vi är kallade att se våra olikheter och välsigna dem och förlösa varandra ut i det som är Guds vilja. Det gör inte ditt område mindre tvärtom det blir större.

All rädsla kan vi lägga bort.
För Gud Är God!
Enbart goda gåvor har han att ge.

Han kallar oss in i det allra heligaste, då förlåten har brustit. När vi går in där gör vi det enbart av nåd. Allt handlar om vad Jesus gjort för dig och mig, för oss.

Vi behöver öppna våra ögon för vad den helige ande visar. Min bön är att du ska få ta emot den oerhörda kärlek Gud har till dig och att du utifrån ditt barnaskap ska se att Gud utvalt dig till att vara fri och ge frihet.

Herre vi ber, avslöja vårt hjärtas uppsåt och tankar och låt oss se det du ser Jesus. Låt oss lägga av det som inte är från dig och bekänna vår synd och att du är vår Herre och Frälsare.

Uppenbara du din sanning för oss.

Där din ande är, är det frihet! Frihet att ge respons.

Jesus vi älskar dig!

Vi vill se ditt rike bryta fram på denna plats och utöver hela vårt land och vår värld!

Maria Forsström
Förbönsansvarig Ungdom och Vuxen

Annonser
HUVUDSPONSORER

SAMARBETSPARTNER


Kontakt
Föreningen Nyhemsveckan
565 92 Mullsjö
Tel: 0392-615 000

Stöd Nyhemsveckan
Bankgiro: 5493-9491
Swish: 123 680 55 92
Instagram (#nyhem18)
Facebook


© 2018 Nyhemsveckan. Alla rättigheter förbehållna.