Bön för Nyhemsveckan

Inför årets Nyhemsvecka ber vi särskilt för några olika böneämnen under en vecka.

Var gärna med och be, och fasta om du vill det. Böneämnena som är aktuella hittar du här till höger, klicka på respektive dag för att läsa mer:

Böneblogg:

Böneämne - Måndag

Jag vill börja med att tacka dig för att du vill vara med och be för Nyhemsveckan 2017. Nyhemsveckan är en av årets viktigaste kristna händelser i Sverige, där tusentals människor får avgörande gudsupplevelser och gör viktiga vägval i livet. Människor blir frälsta, upprättade, vägledda och befriade i Jesu namn. Förutom alla mellanmänskliga möten som sker!

Vi som arbetar med förbön och samtal ser detta varje år, och vi är så tacksamma för att vi får stå tillsammans med dig i detta arbete. Du som är med och ber för Nyhemsveckan är en medarbetare! Tillsammans i vår bön får vi vara med att bana väg och röja mark för nya gudsmöten, genombrott och mirakler.

 Jag vill att vi denna första dag i böneveckan för Nyhem 2017 är med och ber för helheten. Att Guds vilja får ske för hela konferensen, och att Guds atmosfär får råda över hela området. Vi ber att temat “Det handlar om Jesus” ska få bli så mycket mer än en träffsäker slogan. Vi ber att det ska vara en verklighet. Att fokus på Jesus Kristus ska tränga igenom på alla plan, från barnsamlingar, lovsång och predikan, till atmosfären bland medverkande, volontärer och konferensdeltagare. Vi ber att de goda nyheterna om Jesus ska nå nya människor, vi ber att Jesu upprättande kraft ska möta människors livssituationer och vi ber att Jesu helande kraft ska göra den sjuke frisk och den bundne fri!

Återigen, tack för att du vill stå med oss i detta viktiga arbete.

Ola Gustafsson
Pastor Pingstförsamlingen Skara och del av Förbönsteamet på Nyhem 2017

Annonser
HUVUDSPONSORER

SAMARBETSPARTNER


Kontakt
Föreningen Nyhemsveckan
565 92 Mullsjö
Tel: 0392-615 000

Stöd Nyhemsveckan
Bankgiro: 5493-9491
Swish: 123 680 55 92
Instagram (#nyhem18)
Facebook


© 2018 Nyhemsveckan. Alla rättigheter förbehållna.